MENU
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Contact Us: +632 4337532 / 9295671 / 9282101 / 9941145 // Cell No: 09473241969 / 09052235745 / 09476902228 Book Now

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS

Sea Wind Beach Resort

 

sea wind beach resort 01
sea wind beach resort 02
sea wind beach resort 03
sea wind beach resort 04
sea wind beach resort 05

 

Den vita sandstranden på ön Boracay i Filippinerna, är att betrakta som en av de finaste och vackra stränder i världen. Besökare går till ön Boracay att uppleva sol och sand plats har att erbjuda. Det är en av Filippinernas mest populärt turistmål på grund av många resort belägen på ön.

Sea Wind Beach Resort är ett av de bästa platserna att besöka. Sea Wind unika läge gör själv den bästa utvägen att uppleva ön.

Beläget i närheten av första båten Station, anläggningen är helt isolerade från den aktiva platser på ön att ge mycket efterlängtade freden och avkoppling gästerna "letar efter, men nära nog öns part platser, bar och matsal platser bör en föredrar.

Av alla de många semesterorter här på ön Boracay, Sea Wind har bredast strandhotell och de finaste vita sand på stranden, vilket gör det till ett idealiskt ställe för att njuta av världens berömda stranden.

På Sea Wind Beach Resort, kommer du upplevt att en annan typ av vistelse, för de har vackra rum, unika och spännande ön verksamhet.

Sea Wind erbjuder det bästa av ön. Från dag till natt det garanterar att varje ögonblick är mycket stor och oförglömlig.

Kom och känn hur vacker, underbar och härlig atmosfär och landskap bara här vid sjön Wind Beach Resort på ön Boracay.

 

 

Välkommen

Den SeaWind Beach Resort, hetaste turist plats i Filippinerna där utländska och lokala människor befinner sig i paradiset var borta från världen bryr sig. De befinner sig avslappnande, lycka och glädje med sin kärlek som speciellt familjen högst rimlig kostnad. Ta reda på nu våra kampanjer och rabatterade priser.

Vi kommer att uppskatta engelska undersökning transaktioner. Besök vår hemsida nu.

 

 

 

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS
 

 


 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by Copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Tuesday, 23 January 2018, 01:26 AM CST