MENU
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Contact Us: +632 4337532 / 9295671 / 9282101 / 9941145 // Cell No: 09473241969 / 09052235745 / 09476902228 Book Now

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS

Sea Wind Beach Resort

 

sea wind beach resort 01
sea wind beach resort 02
sea wind beach resort 03
sea wind beach resort 04
sea wind beach resort 05

 

Beli pešceni plaži otoka Boracay s Filipinov, se obravnava kot eden od najlepših in lepih plaž v svetu. Obiskovalci Pojdi na otoku Boracay, da izkušnje, sonca in peska, mesto lahko ponudi. To je eden od Filipinov "najbolj priljubljena turisticna destinacija zaradi številnih naselja se nahaja na otoku.

The Sea Veter Beach Resort je eden najboljših krajev za obiskati. Morje Veter edinstveno lokacijo naredi sam najboljše sredstvo za izkušnje otoka.

Nahaja se v bližini prve Boat Station, ustanovitev povsem izolirani od aktivnih krajih na otoku, da se zelo želeni mir in sprostitev za goste iskal, vendar dovolj blizu otoka stranka mestih, barih in jedilnih mestih mora eden ljubše.

Vseh številnih letovišc tukaj na otoku Boracay, morje Veter je najširše beachfront in vrhunsko belo peska na plaži, zato je idealno mesto za uživanje v svetu znane plaže.

Veter na morju Beach Resort, boste doživeli na drugacen nacin bivanja, saj so lepe sobe, edinstvenih objektih in razburljivo otok dejavnosti.

Morje Veter nudi najboljše na otoku. Od dneva do noci zagotavlja vam, da vsak trenutek, je zelo veliko in nepozabno.

Pridite in cutili lepa, cudovita in cudovito vzdušje in sceneries tukaj samo na morju Veter Beach Resort na otoku Boracay.

 

 

Dobrodošli

V Seawind Beach Resort, hottest turisticnem kraju samem na Filipinih, kjer tuje in lokalno prebivalstvo znajdejo v raj, ce od svetovnih briga. Te znajdejo sprošcujoce, srece in veselja s svojo ljubezen tistim, posebej družine v najbolj dostopni ceni. Izvedite sedaj naš promos in diskontiranih stopenj.

Bomo hvaležni English preiskave transakcij. Obišcite našo Homepage zdaj.

 

 

 

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS
 

 


 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by Copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Tuesday, 23 January 2018, 01:38 AM CST