MENU
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Contact Us: +632 4337532 / 9295671 / 9282101 / 9941145 // Cell No: 09473241969 / 09052235745 / 09476902228 Book Now

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS

Sea Wind Beach Resort

 

sea wind beach resort 01
sea wind beach resort 02
sea wind beach resort 03
sea wind beach resort 04
sea wind beach resort 05

 

Plaja de nisip alb din Insula Boracay din Filipine, este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune si frumoase plaje din lume. Vizitatori du-te la Insula Boracay la experienta soare si nisip la locul are de oferit. Acesta este unul din Filipine "cele mai populare destinatii turistice din cauza numeroase statiuni situate în insula.

În Marea Vant Beach Resort este unul din cele mai bune locuri de vizitat. Marea Vant unic al locatie se face cel mai bun recurge la experienta pe insula.

Situat în apropierea Prima ambarcatiuni Station, stabilirea este destul de izolate de activ la locurile de pe insula pentru a oferi mult-dorit de pace si relaxare oaspetilor "cauta, dar suficient de aproape de a insulei parte de locuri, baruri si locuri de luat masa ar trebui sa o preferati.

Dintre toate numeroasele statiuni de aici din Insula Boracay, Marea Vant are cea mai larga beachfront si cel mai bun nisip alb, de pe plaja, devenind un loc ideal pentru a se bucura de lume, celebra plaja.

La Marea Vant Beach Resort, va experimentat un alt fel de sedere, pentru ca ei au camere de frumos, unic si facilitati insula plina de activitati.

Vant Marii ofera cel mai bun de pe insula. De la zi, pâna când aceasta noapte te asigura ca fiecare moment este foarte mare si de neuitat.

Hai si simt minunat, minunat, minunat si atmosfera si sceneries doar aici, la Marea Vant Beach Resort la Insula Boracay.

 

 

Bun venit

De Seawind Beach Resort, mai tare turistice la fata locului în Filipine straine si locale, în cazul în care oamenii se afla în paradis, unde departe de lume pasa. Ei afla de relaxare, fericire si bucurie, cu dragostea lor special cele de familie, la cele mai accesibile de cost. Afla acum nostru promos si tarife reduse.

Vom aprecia engleza ancheta tranzactii. Vizitati site-ul nostru acum.

 

 

 

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS
 

 


 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by Copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Tuesday, 23 January 2018, 01:30 AM CST