MENU
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Contact Us: +632 4337532 / 9295671 / 9282101 / 9941145 // Cell No: 09473241969 / 09052235745 / 09476902228 Book Now

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS

Sea Wind Beach Resort

 

sea wind beach resort 01
sea wind beach resort 02
sea wind beach resort 03
sea wind beach resort 04
sea wind beach resort 05

 

The white sand beach av Island boracay i Filippinene, er regnet som en av de fineste og vakre strender i verden. Besøkende går til Island boracay å oppleve sol og sand på plassen har å tilby. Det er en av Filippinene 'mest populære turistmål på grunn av en rekke destinasjoner som ligger på øya.

The Sea Wind Beach Resort er et av de beste stedene å besøke. Sea Wind er unik beliggenhet gjør seg selv den beste utvei for å oppleve øya.

Ligger i nærheten av den første Båt Station, etableringen er ganske isolert fra de aktive stedene på øya for å gi mye ønsket fred og avslapping gjestene 'søker etter, men nær nok øyas partiet steder, barer og servering steder skal man foretrekker.

Av alle de mange alpinanlegg her i Island boracay, Sea Wind har den bredeste stranden og de fineste hvite sand på stranden, noe som gjør det til et ideelt sted for å nyte den verdens berømte stranden.

På Sea Wind Beach Resort, vil du opplever en annen type opphold, for de har flotte rom, unike fasiliteter og spennende øy aktiviteter.

Sea Wind tilbyr det beste av øya. Fra dag til natt det sikrer du at hvert øyeblikk er veldig flott og uforglemmelig.

Kom og kjenn den vakre, vidunderlig og herlig atmosfære og sceneries bare her på Sea Wind Beach Resort på øya boracay.

 

 

Velkommen

Den Seawind Beach Resort, hotteste turist stedet i Norge hvor utenlandske og lokale folk finner seg inn i paradis der borte fra verden bryr seg. De finner seg selv avslappende, lykke og glede med sin kjærlighet som er spesielt familien på rimelig pris. Finn ut nå våre Spesialtilbud og rabatter.

Vi vil sette pris på engelsk henvendelse transaksjoner. Besøk vår hjemmeside nå.

 

 

 

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS
 

 


 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by Copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Tuesday, 23 January 2018, 01:35 AM CST