MENU
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Contact Us: +632 4337532 / 9295671 / 9282101 / 9941145 // Cell No: 09473241969 / 09052235745 / 09476902228 Book Now

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS

Sea Wind Beach Resort

 

sea wind beach resort 01
sea wind beach resort 02
sea wind beach resort 03
sea wind beach resort 04
sea wind beach resort 05

 

Valkoinen hiekkaranta on Island Boracay vuonna Filippiinit, pidetään yksi hienoimmista ja kauniita rantoja koko maailmassa. Vierailijoita mennä Island Boracay kokea auringon ja hiekan paikka on tarjottavanaan. Sitä on yksi Filippiinien "suosituimmista matkakohteista, koska lukuisat lomakohteet sijaitsee saarella.

The Sea Wind Beach Resort on yksi parhaita paikkoja vierailla. Sea Wind ainutlaatuinen sijainti tekee itse paras keino kokea saarella.

Sijaitsee lähellä ensimmäisen Vene Station, perustaminen on täysin eristetty aktiivinen paikoissa saarella antaa paljon kaivattua rauhaa ja rentoutumista vieraiden etsit, mutta läheskään riittävästi saaren osapuoli paikoissa, baareja ja ruokapaikkoja pitäisi parempana.

Kaikki lukuisat lomakohteet tässä Island Boracay, Sea Wind on laajin rantahotelli ja hienointa valkoista hiekkaa ja rannalla, joten se on ihanteellinen paikka nauttia maailman kuuluisin hiekkaranta.

At Sea Wind Beach Resort, voit kokea erilaisia jäädä, sillä niillä on kaunista huonetta, ainutlaatuinen tilat ja jännittävä saaren toimintaa.

Meri-Tuuli tarjoaa parhaan saarella. Päivästä iltaan se varmistaa, että jokainen hetki on hyvin suuri ja unohtumaton.

Tule ja tuntea kuinka kaunis, ihana ja kaunis tunnelma ja maisemia vain täällä Sea Wind Beach Resort on saaren Boracay.

 

 

Tervetuloa

The Merituuli Beach Resort, kuumin turistikohde että Filippiineillä, jossa ulko-ja paikallisia ihmisiä löytämään itsensä osaksi paratiisi, jossa kaukana maailman väliä. He rentouttava, onni ja ilo ja rakkaus ovat erityisesti perhe on edullisin kustannuksin. Selvitä nyt mainokset ja Halvat hinnat.

Me arvostamme Englanti selvitys liiketoimista. Tutustu Kotisivu nyt.

 

 

 

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS
 

 


 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by Copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Tuesday, 23 January 2018, 01:36 AM CST