MENU
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Contact Us: +632 4337532 / 9295671 / 9282101 / 9941145 // Cell No: 09473241969 / 09052235745 / 09476902228 Book Now

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS

Sea Wind Beach Resort

 

sea wind beach resort 01
sea wind beach resort 02
sea wind beach resort 03
sea wind beach resort 04
sea wind beach resort 05

 

Het witte zand strand van Boracay Island in de Filippijnen, wordt beschouwd als een van de beste en mooiste stranden ter wereld. Bezoekers gaan naar het eiland Boracay om de zon en zand de plaats te bieden heeft. Het is een van de Filippijnen 'meest populaire toeristische bestemmingen vanwege de vele resorts gelegen op het eiland.

The Sea Wind Beach Resort is een van de beste plekken om te bezoeken. Sea Wind's unieke locatie maakt zelf de beste plaats om het eiland.

Gelegen in de buurt van de eerste boot Station, de inrichting is tamelijk geïsoleerd van de actieve plaatsen op het eiland om de hoognodige gewenste rust en ontspanning van de gasten op zoek naar, maar dichtbij genoeg is de partij van het eiland plaatsen, bars en restaurants plaatsen moet men de voorkeur geeft.

Van alle talrijke resorts hier in het eiland Boracay, Sea Wind heeft het breedste strand en de mooiste witte zand van het strand, waardoor het een ideale plek om te genieten van de wereldberoemde strand.

Wind op zee Beach Resort, u zult ervaren een ander soort verblijf, want zij hebben mooie kamers, unieke faciliteiten en spannende activiteiten eiland.

Sea Wind biedt het beste van het eiland. Van dag tot nacht zorgt ze ervoor dat je elk moment is zeer groot en onvergetelijk.

Kom op en voel de prachtige, heerlijk, en heerlijke sfeer en decors alleen hier Wind op zee Beach Resort op het eiland Boracay.

 

 

Welkom

De Seawind Beach Resort, geilste toeristische plek in de Filipijnen, waar buitenlandse en lokale mensen vinden zichzelf in het paradijs waar de weg van de wereld cares. Ze vinden zichzelf ontspanning, geluk en plezier met hun liefde die speciaal zijn gezin hooguit een betaalbare prijs. Ontdek nu onze promos en scherp geprijsde tarieven.

We zullen waarderen Engels onderzoek transacties. Bezoek onze Homepage nu.

 

 

 

HOME | ACCOMMODATIONS | LOCATION | PHOTOS | RESERVATIONS
 

 


 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by Copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Tuesday, 23 January 2018, 01:28 AM CST